Basis make-up voor Image Professionals

Trainingsdag Basis Make-up voor Image Professionals


Locatie
           Roden (Dr)

Duur               1 dag

Lestijden        10.00 uur tot 17.00 uur

Data               voorjaar 2018Kosten

€ 135,–, exclusief BTW, inclusief lunch en syllabus.
Oud-)deelnemers aan onze opleidingen betalen € 99,–, exclusief BTW, inclusief lunch en syllabus.

Vind je het leuk om mensen op te maken en wil je hier professioneel mee aan de slag? Dan is de ‘Trainingsdag Basis Make-up voor Image Professionals’ echt iets voor jou!

Je leert hoe je een  professionele basis make-up aanbrengt bij anderen en bij jezelf. Tijdens deze compacte cursus maak je kennis met de basisprincipes van de visagie en leer je de basistechnieken van het aanbrengen van make-up.

De nadruk tijdens deze Trainingsdag zal o.a. liggen op product- en materiaalkennis, basistechnieken voor het gezicht, basistechnieken voor de mond en dagmake-up.

Deze Basiscursus Make-up is bestemd voor een ieder die op een professionele wijze make-up wil leren aanbrengen en met een professioneel oog naar make-up wil leren kijken. Maar ook als je overweegt om als visagist(e) aan de slag te gaan, maar nog aarzelt of het vak echt iets voor jou is, dan vormt deze Trainingsdag een prima oriëntatie!

De dag is ook interessant voor professionals die op frequente basis te maken krijgen met visagie, bijvoorbeeld schoonheidsspecialisten, modestylisten, haarstylisten, modellen, fotografen en ieder ander die binnen of buiten zijn vakgebied te maken krijgt met visagie.

De training wordt gegeven in kleine groepen zodat elke cursist voldoende individuele aandacht krijgt.

Je hoeft geen eigen materiaal (make-up, kwasten e.d.) mee te brengen. Alles wat je tijdens de dag
nodig hebt voor het oefenen, is aanwezig. Gebruik van make-up producten en alle benodigdheden is inbegrepen in de prijs.

Je hebt geen specifieke vooropleiding of cursus nodig om aan de Trainingsdag Basis Make-up voor Image Professionals deel te kunnen nemen.

Aan het einde van de Trainingsdag ‘Basis Make-up voor Image Professionals’ ontvang je een
certificaat.

Print Friendly, PDF & Email