Make-up Arabesque

Geplaatst op door

Make-up Arabesque geeft meer zelfvertrouwen en zakelijk succes

make-up ArabesqueMake-up is goed voor je zelfvertrouwen. Te weinig geslapen? Voel je je niet zo prettig? Niets is zo goed voor je zelfvertrouwen als een beetje
make-up. Je ziet er beter uit en voelt je meteen ook beter!

Make-up geeft je een gezond gevoel. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond, dat vrouwen die hun uiterlijk verzorgen terwijl ze ziek zijn, meer zelfvertrouwen hebben dan zij die zich laten gaan op dat vlak. Marine Comas organiseert in het Erasmus ziekenhuis in Brussel sessies met
patiënten die chemotherapie volgen, psychiatrische patiënten en mensen met zware brandwonden. Make-up maakt dat deze mensen zich fijner voelen en meer zelfvertrouwen krijgen. Naast make-up is er hier ook sprake van camouflage.

Make-up helpt bij een promotie. Onderzoek heeft uitgewezen, dat vrouwen die make-up dragen in hun werk meer succes hebben dan hun collega’s die dit niet doen. Een verzorgd uiterlijk wordt geassocieerd met zorg voor het werk. Opmerkelijk is, dat vrouwen die make-up dragen meestal meer verdienen en sneller promotie maken. Een rustige make-up die de persoonlijkheid onderstreept, doet een vrouw verzorgd en zakelijker overkomen.

Make-up is goed voor je huid. Het is een fabeltje dat make-up slecht zou zijn voor je huid. De huidige make-up producten zijn uitputtend getest. Het is zelfs zo dat make-up je huid beschermt tegen de schadelijke invloeden, zoals zon, uitlaatgassen e.d. Daarbij komt dat vrouwen die make-up gebruiken ’s avonds meer zorg besteden aan de reiniging en voeding van de huid. Als je rustig de tijd neemt om het reinigingsproduct in te masseren, verwen je jezelf en verwijder je niet alleen vuil van het gezicht maar verwijder je tevens de spanningen van de dag uit je gezicht en je geest.

Make-up is typisch vrouwelijk. Als een man wakker wordt en hij ziet er niet uit, kan hij daar weinig aan veranderen. Een vrouw kan met make-up een stralend uiterlijk tevoorschijn toveren.
Dus waarom zouden wij daar geen gebruik van maken!

4marken_w4b_banner_640x320_300dpi_nl_1

Webshop voor make-up