Janneke Wolting

Geplaatst op door

 

Janneke Wolting is eigenaar van Flow and Harmony.

Tot haar 40ste werkte ze in de gezondheidszorg, o.a. vele jaren in Afrika en Suriname.

Janneke heeft kleur- en stijlopleidingen gevolgd in België en Nederland. Regelmatig volgt zij workshops en trainingen om haar kennis te verdiepen. Zo heeft zij in 2008 een Post Graduate opleiding voor image consulenten met succes afgerond.

Flow and Harmony heeft in de afgelopen 15 jaar een reputatie opgebouwd op het gebied van sieraden. Janneke heeft een groot assortiment kralen waaruit de klanten kunnen kiezen voor een persoonlijk ontwerp van een door Janneke te maken sieraad. Tijdens haar workshops kunnen de deelnemers naar hartenlust gebruik maken van de verschillende soorten kralen.

Flow and Harmony onderscheidt zich door de inkoop van kralen, die geschiedt op basis van vorm, kleur en kleurdominantie en materiaal passend bij de diverse persoonlijkheden.

Ook veel mannen weten de weg naar Flow and Harmony te vinden. Janneke ontwerpt namelijk ook stropdassen en manchetknopen. Bijzonder is de combinatie die Janneke maakt tussen stropdas en ketting voor man en vrouw; de kleur of een detail komt in beide terug.

Janneke heeft zich gespecialiseerd in de ‘Hoofd-hals-analyse’. Zij is docent van de cursus ‘Persoonlijke stijl met sieraden’ en geeft veel workshops bij bedrijven en aan particulieren.

Een andere specialiteit van Janneke is het hergebruik van erfstukken en deze aanpassen aan de unieke persoonlijkheid van de draagster, waarbij zij rekening houdt met trend, persoonlijke stijl en kleur.

Speciaal voor het adviseren van sieraden heeft Janneke de GlowCircle ontwikkeld, een uniek analysesysteem.

Janneke is lid van Stichting Kleur&Visie. Daarnaast is ze actief lid van het Platform Kleur en Stijl.

Binnen Professional Image Partners verzorgt Janneke diverse cursussen op het gebied
van advisering van sieraden.

Janneke heeft haar Glansstudio in Scheveningen.

De Glansstudio
Stevinstraat 66
2587 EN Den Haag

www.flowandharmony.nl