Opleidingen

Geplaatst op door

Opleidingen voor Image Professionals

Onder de naam Professional Image Partners verzorgt E.P. Professional Presentation al meer dan 20 jaar opleidingen, cursussen, masterclasses en studiedagen op het gebied van image consultancy en ondernemerschap in diverse plaatsen in Nederland.

Onze opleidingen onderscheiden zich door de op de praktijk gerichte benadering. Alles wat je leert, kun je meteen in de praktijk toepassen. Zo verdien je snel je investering terug!

Wij helpen je om je als zelfstandig ondernemer te vestigen en je bedrijf uit te bouwen.

Over de opleidingen is meer te lezen op de websites: Opleiding Kleurconsulent en Opleiding Stijlconsulent

Producten

E.P. Professional Presentation levert tevens een breed scala werkmaterialen en producten voor kleurconsulenten, stijlconsulenten en image consultants.

Een kleurenanalyse is onmogelijk zonder analysedoeken. Wij leveren analysedoeken voor kleuranalysesystemen gebaseerd op 4 seizoenen,
6 seizoenen, 10 seizoenen, 12 seizoenen en dominanten.

Na het kleuradvies is het belangrijk dat de klant een overzicht meekrijgt van de kleuren die hem of haar het meest flatteren: de persoonlijke kleuren.

E.P. Professional Presentation levert hiervoor eenvoudige kleurenkaarten, mini kleurenpaletten, kleurenwaaiers, kleurenpaletten en kleurenpaspoorten in diverse prijsklassen.
Daarnaast leveren wij o.a. huidkleurwaaiers, stijlpaspoorten, analysedoeken voor bruidjes en kleurencapes.

Stuur een mailtje naar info@professionalpresentation.nl om de catalogus te ontvangen.

Living Coral

Pantone heeft Living Coral uitgeroepen tot Color of the Year. Speciaal voor het geven van workshops en als extraatje bij het kleuradvies leveren wij een Trend Colors waaier, een Trendpas en een set analysedoeken.

 

Overzicht van de actuele opleidingen


Print Friendly, PDF & Email