Personal Shopping

Winkelen met een Image Consultant

Heb jij een hekel aan winkelen? Of heb je door je drukke werkzaamheden te weinig tijd? Kun je maar moeilijk je keuze maken?

DanPersonal Shopping kan de hulp van één van onze gediplomeerde image consultants je tijd, geld en frustaties besparen. Samen met hem of haar koop je wat je nodig hebt in de voor jou beste kleuren en stijl. De image consultant laat je zien hoe je met een basisgarderobe steeds nieuwe combinaties kunt maken.

Moet je na je werk naar een receptie, diner of een theater, en heb je geen gelegenheid tussendoor naar huis te gaan om je te verkleden? Met slechts een paar aanpassingen wordt de kleding die je overdag tijdens het werk droeg, geschikt voor sociale verplichtingen na werktijd.


Winkels

Alles vindt de moderne (zaken)man bij Moorman House of Men
Breng een bezoek aan het Gelderlandplein in Amsterdam. 

Heine heeft een grote collectie betaalbare damesmode.

Madeleine heeft een uitgebreide collectie kleding voor de zakenvrouw.

The Happy Shoe Company levert o.a. de Piccadilly en Skypro schoenen die door stewardessen worden gedragen voor het draagcomfort. Maar ook voor iedereen die werkt in een dienstverlenend beroep zijn de schoenen een uitkomst. Je kunt er de hele dag op lopen en er professioneel en representatief mee uitzien. Ook leverbaar in een vegan uitvoering.