De uitdaging van Elisabeth

 

 

 

De uitdaging van ... Elisabeth Kaempffer

 

Begonnen als ZTalks Magazine is het tijdschrift inmiddels uitgegroeid tot een community: ZTalks Collectief. Een geweldige bron van kennis.

Al vanaf het eerste uur ben ik lid. Een paar weken geleden was ik uitgenodigd op de redactie van het Magazine om mee te werken aan de rubriek ‘De Uitdaging van. Ik maakte kennis met Petro Sen en Christol de Lang, de initiatiefnemers en redacteuren. Daarna ging ik met fotograaf Thomas Koerts aan de slag om een foto te maken voor mijn bijdrage aan ‘De Uitdaging van….’ in het maart nummer van ZTalks Magazine. Een geweldig leuke samenwerking.

Elisabeth Kaempffer


Wat zijn je sleuteleigenschappen?

Trouw en loyaliteit, dat vind ik heel belangrijk. Bij mij staat de klant op nummer één, dus klantgerichtheid is voor mij ook zeker een sleuteleigenschap. Ik heb een goede band en verstandhouding met al mijn klanten en andere relaties. Ook vind ik het leuk om nieuwe contacten te maken en te onderhouden.

Op welke momenten geef je jezelf er flink van langs?

Dat gebeurt nog wel eens! Bijvoorbeeld als ik iemand snel help en daardoor te coulant ben. Soms ben ik een hele dag met iemand bezig, waarvoor ik eigenlijk betaald moet worden. Dat schiet er dan bij in. Ik ben immers een zakelijke ondernemer en geen filantropische instelling. Ook merk ik dat ik in het weekend nog volop bezig ben met mails en opdrachten, terwijl ik eigenlijk even rust zou moeten nemen. Maar ik vind ondernemen gewoon te leuk!

Wat is je doel?

Nieuwe opleidingen en workshops ontwikkelen. Ik wil graag blijven groeien met mijn onderneming. Mijn kennis, know how en adviezen geef ik graag door aan anderen, zodat ook zij een succesvol bedrijf kunnen opbouwen. Het liefst zou ik ook boeken willen schrijven over presentatie en imago, maar daar moet ik nog wel de tijd voor zoeken.

Elisabeth Kaempffer
www.professionalpresentation.nl
Opleidingsinstituut voor image consultants.
Advies voor ondernemers om jezelf en je bedrijf optimaal te presenteren, want werk maken van je imago is de sleutel tot zakelijk succes.

Zie hier hoe het artikel in ZTalks Magazine is geworden.