Hoe Geef Ik Workshops

Hoe Geef Ik Workshops

www.professionalpresentation.nl

Locatie           Den Haag, Roden (Dr), Amsterdam

Duur               2 dagen (niet aaneengesloten)

Lestijden        10.30 uur tot 17.00 uur
(Roden 10.00 uur tot 17.00 uur)


Kosten

De kosten voor de tweedaagse cursus bedragen € 295,–, exclusief BTW, inclusief lunches en syllabus. (Oud-)deelnemers aan onze opleidingen betalen € 250,–, exclusief BTW, inclusief lunches en syllabus.

Startdata

Amsterdam – vrijdag 26 oktober
Den Haag – najaar 2018
Roden – maandag 29 oktober

Workshops geven

Het geven van een workshop is een interessante manier om je diensten uit te breiden en je inkomsten te vergroten. Workshops zijn ook een goede manier om je klanten (je ambassadeurs) aan je te binden en nieuwe klanten te krijgen.

Wellicht speel je al een tijdje met de gedachte om naast individuele adviezen workshops aan te bieden of mogelijk heb je al eens de vraag gehad of je ook workshops geeft. Je hebt veel ervaring in je vakgebied en wilt deze delen. Je wilt heel graag met groepen werken, maar je hebt geen idee hoe je dit aan moet pakken.

Tijdens de twee dagen van de cursus ‘Hoe Geef Ik Workshops’ ga je met maximaal 4 deelnemers
intensief aan het werk met het ontwikkelen van je eigen workshop, leer je hoe je deze geeft en hoe je je workshop in de markt zet.

De eerste dag van de cursus ga je al meteen aan de slag. We gaan samen door alle stappen die
nodig zijn om een succes te maken van je workshop. Daarbij werk je aan je eigen workshop!
Thuis werk je je workshop verder uit en ga je oefenen. In oefenen steekt het succes!

Op de tweede dag van de cursus is de try-out: je geeft je workshop aan de andere deelnemers. Je krijgt daarbij feedback van je mede-cursisten. En natuurlijk geeft de docent je nog extra tips, zodat je workshop nog beter wordt.

Na de cursus ‘Hoe Geef Ik Workshops’ kun je zelf succesvolle workshops geven en weet je ook hoe je hiervoor deelnemers werft.

De deelnemers aan de eerdere cursussen zijn meteen na afloop aan de slag gegaan en hebben inmiddels al een aantal succesvolle workshops achter de rug.

De kracht van deze cursus schuilt erin dat je niet alleen hoort wat er allemaal bij komt kijken om een workshop te ontwikkelen, maar dat je ook daadwerkelijk na de twee dagen met een kant-en-klare workshop en een plan van aanpak voor de organisatie en de promotie naar huis gaat.

Je kunt meteen na afloop je investering terugverdienen!

Print Friendly, PDF & Email